Om

Sikker emballage til forsendelse af flasker – ja det er kort sagt det du finder her. Vi sælger oppustelige plastikposer som sikre en ekstrem god beskyttelse af flasken. Man kan oppuste poserne enten ved en manuel pumpe eller luftkompressor. Sender du mange flasker, så er en luftkompressor et must – og vil du kun bruge få sekunder på at pakke en flaske forsvarligt – ja så skal du kombinere en luftkompressor med vores specialbyggede maskine. Så kan oppuste op til 50 flasker i minuttet!

Er plastik bæredygtig emballage?

Vores poser er lavet af ny ren plast, og kan derfor nemt genanvendes som blød plast. Det anbefaler vi naturligvis at man gør – da alternativet (en tur på forbrændingen hvor posen bliver til fjernvarme) er knapt så godt for miljøet. Det som særligt taler for at disse poser er relevante i dagens kontekst er dels deres gode beskyttelse (= færre smadrede flasker) samt deres super lave vægt. Der spares således både anden emballage, brændstof og plads i processen fra en flaske forlader et lager på vej til sin slutdestination. Så en genanvendelig emballage, som gør sit job til perfektion og har fordele som andre typer emballage ikke har. Vi mener derfor det er godt valg til særligt skrøbelige produkter som glas jo tilhører.

FlaskeEmballage.dk er en del af Nordic Bar Group ApS, som har et stort sortiment til barer, restauranter og specialbutikker. Vi producere en lang række varer selv – fra cocktail shakere til sikker emballage til forsendelser af flasker. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

  • CVR: 38860828
  • Nordic Bar Group ApS
  • Vodroffslund 7
  • 1914 Frederiksberg C
  • Tlf: 31310388
  • Mail: info AT nordicbargroup.dk